1

Vevői árajánlat = igény meghatározás

Ön tudja, mit szeretne — ossza meg velünk! Kérését tapasztalt munkatársaink gyorsan és kompetensen dolgozzák fel. Együttműködünk Önnel annak érdekében, hogy minél pontosabban meghatározzuk az igényei körét.

2

Az optimális gyártási folyamat értékelése

Igény szerint vagy az egyik vagy a másik gyártási folyamat lehet a megfelelő. Magától értetődik, hogy számunkra ennek része a hulladék minimalizálása és a környezetvédelmi kérdések fontosak. Együttműködünk Önnel, hogy közösen megtaláljuk az optimális megoldást.

3

Egyedi árajánlat

Akár egyedi, akár kis- vagy nagyméretű gyártásról van szó – a lehető legjobb áron nyújtjuk a minőséget, és egyedi árkalkulációt nyújtunk Önnek.

4

Ajánlatok készítése a vevő számára

Egyéni árkalkulációnk alapján személyre szabott ajánlatot kap, amely különböző változatokban is elérhető, például különböző mennyiségekkel, felületekkel vagy színekkel.

5

Árajánlat elfogadása az ügyfél által

Miután Ön elfogadta az ajánlatot, mi neki is látunk a feladatnak.

6

Gyártási papírok összeállítása

A részletes gyártási dokumentáció biztosítja az optimális eredményt, valamint azt, hogy a minőség, az időzítés és a költséghatékonyság iránti igényt kielégítsük.

7

Termelés és/vagy befejezés

Magas minőségi követelményeink különösen  a gyártás / befejezés végtermékében nyilvánulnak meg: Különböző tanúsítványaink, mint például a DIN EN ISO 9001, DIN EN ISO 14001, szintén ezt támasszák alá.

8

Mintagyártás lehetősége

Örömmel készítünk Önnek minta alkatrészeket.

9

Egyedi alkatrészek összeszerelése és egyedi csomagolás

Megrendelésének környezetbarát, biztonságos és logisztikailag optimalizált csomagolása, valamint az egyes alkatrészek professzionális összeszerelése ugyanolyan egyedi, mint az Ön megrendelése.

10

A rendelés szállítása / átvétele

A megrendelés vagy mi szállítjuk ki Önnek, vagy Ön is átveheti és elszállíthatja.